.

.

сряда, 12 ноември 2014 г.

Знаех, че тя е различна

Секси, забавна и запленяваща е книгата "Заплетени" на Ема Чейс. Определено обаче не я препоръчвам, ако сте под 16 годишна възраст. Но все пак изборът си е ваш. Тя печели наградата за най-добър любовен роман на Goodreads за 2013 година. Това беше книга, която отворих на 9-ти този месец и след по-малко от 48 часа я затворих. Можех и по-бързо да я прочета, но все пак трябваше да ходя на училище и да спя. Мисълта ми е, че трудно се оставя, когато вече си я почнал. Една глава свършва и си казваш "Само още малко"... и така до края. А сега малко за нея.
   Дрю Еванс е богат, красив и определя себе си като бог в сферата в която работи. Да- той наистина е страхотен в работата си-признавам му го. Неговите връзки обаче траят само по няколко часа, ако се сещате за какво намеквам. Но идва моментът в който в живота му влиза ТЯ !!! Неустоимата за него Катрин Брукс. Има обаче 2 проблема :
No1: Тя е неговата нова колежка, а той има стриктното правило да не смесва личния си живот с работата. 
No 2: Тя е сгодена.
Дрю Обаче като всеки богаташ е свикнал винаги да получава, каквото иска. Този път обаче неговата цел е интелигентна, твърдоглава жена, която не мисли като него. Кавги, словесни сблъсъци, романтика и хумор по улиците на Ню Йорк- всичко това ви очаква в този главозамайващ роман. Приятно четене.
Автор на рецензията : mauri