.

.

четвъртък, 1 януари 2015 г.

Неочаквана свалка

"Красив непознат" е книга втора от поредицата "Красив негодник" на Кристина Лорен. Проследява историята на най-добрите приятели на Бенет и Клоуи- Макс и Сара. От дългогодишния приятел до забивката в бар- Сара ще има какво да разказва(или какво да не разказва) на децата си.
   Сара Дилън се мести от Чикаго в Ню Йорк. Сложила е край на дългогодишната си връзка и се надява да започне изцяло нов живот. За неин късмет тя е в Ню Йорк- градът на неограничените възможности и има приятели като Бенет и Клоуи, които да й помогнат. Една вечер Клоуи и Сара излизат по женски и отиват на бар. Там Сара вижда млад и изключително привлекателен непознат, който не откъсва очи от нея. Тя си позволява няколко безразсъдни мига с него. Не си казват нищо един за друг, не си разменят номерата и нямат намерение да се видят отново. До другата сутрин- когато Сара го вижда в офиса си и научава, че е най-добрия приятел на Бенет. Казва се Макс, англичанин е и е много, ама много секси. Двамата започват връзка с ясно установени правила и граници. Скоро обаче това вече не им е достатъчно. Всячески се опитват да запазят контакта помежду си само физически, но той отдавна не е само такъв. Макс го приема, но не и Сара. Спомените за старите й грешки я преследват и тя се страхува от чувствата си. Приятно четене. 
Автор на рецензията : mauri

Какво парче, мамка му!

Книгата "Красив негодник" е творение на 2 авторки, споделящи общ псевдоним-Кристина Лорен. Трите еротични романа от едноименната поредица заляха България като гореща вълна. За пръв път романът се появил в интернет като фен фикшън история на сагата "Здрач" под името "Офисът". В близките 1,2 години може да видим и филм, след като студиото "Constantine films" закупи правата за филма.
   Клоуи Милс е добра в работата си, харесва живота си такъв, какъвто е и ни най-малко не подозира какво й предстои. На една късна бизнес среща шефът й Бенет Райън, който тя нарича "красив негодник" й се нахвърля сякаш я желае от много дълго време. Което си е вярно. Тя не го спира. Всеки от тях си мисли, че тази случка е еднократна и няма да се повтори. Нещата обаче се объркват, чувствата се намесват и двамата не спират да мислят един за друг. Майката на Бенет кани Клоуи на вечеря, за да я запознае със семеен приятел. Бенет почти си изтърва нервите и кара Клоуи да му обещае, че е само негова. Предстои им пътуване на което връзката им ще се промени драстично. Приятно четене.
Автор на рецензията : mauri