.

.

сряда, 10 декември 2014 г.

Вихрушка по съседски

За "О като оргазъм" на Алис Клейтън разбрах от форума за книги в който съм потребител. Всички я четяха, и реших и аз най-накрая да го направя. Наистина е интересна, има сюжетна линия и не е само секс без никакво друго действие, ако такива мисли ви навява заглавието. Към края е даже малко сладникава, но това си е част от историята. Сега малко за сюжета.
   Керълайн се нанася в новия си апартамент и вечерта има "подобаващо" посрещане. Цицина на главата след като една картина пада от стената. Какво става? Ами съседът й явно е мощен в леглото, и не само стаята се тресе, ами и се чува. И това е всяка вечер. Седмица по-късно на Керълайн й писва от безсънните нощи и отива да тропа на вратата на съседа си. Саймън изглежда зашеметяващо секси. Отношенията между тях се развиват в 3 етапа:
1) Хапливи коментари и обиди
2) Съседски закачки и лек флирт
3) Взривоопасни отношения и подтисната сексуална жажда
Саймън е фотограф и окото му добре разпознава красотата, но красотата на "розовата нощничка" (както той я нарича) не е само външна, а той никога не е имал такава жена. Керълайн е дизайнер и отлично знае как да направи нещо прекрасно от всичко. Ще съумее ли тя да направи това и със връзката си със Саймън? Приятно четене
Автор на рецензията :  mauri