.

.

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

Тайнственият съсед



         Ето, че вече сме октомври :) Училището вече започна и е време да направя равносметка на книгите които прочетох това лято и определено ми харесаха. Започвам с "Обсидиан", първа книга от поредицата "Лукс" на Дженифър Арментраут. Само държа да вметна, че правата за филм са закупени през 2013, така че вероятно след година или две ще видим и филм.
          Кейти Шуорц се мести с майка си от слънчева Флорида в провинциалният и скучен Кетърман, Западна Вирджиния. Като всеки млад човек тя не е особено впечатлена от новият си дом, докато един ден не се запознава със съседите си - близнаците Блек и особено тайнственият Деймън Блек. Той е типичното "лошо момче" - красив, самоуверен и арогантен, но въпреки това между него и Кейти веднага започват да прехвърчат искри. Въпреки неясните си чувства към Деймън, Кейти бързо се сприятелява със сестрата му Ди. Деймън обаче не е никак доволен от това, защото семейството му крие ОГРОМНА тайна.
        Но с течение на времето чувствата между Деймън и Кейти се задълбочават и той започва да я желае.Но тогава се случва нещо НЕВЪЗМОЖНО.
       Автор на рецензията: saycool
     

Няма коментари:

Публикуване на коментар